Business coaching

Milyen problémára nyújthat megoldást a business coaching?

A business coaching támogatást nyújt abban, hogy a vállalkozó vagy vezető a napi feladatokon túl lássa a „nagy képet”. Több profitot termeljen, megtalálja a számára ideális célközönséget, lehetőségeket, magasabb szintű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, és nem utolsó sorban egyensúlyt tudjon teremteni a magánélet és a munka között. Ebben a formában a business coach elsősorban a vállalkozás építésében, átszervezésében, stratégiai tervezésben, szervezeti változások bevezetésében nyújt támogatást.

Rólam

Szia!

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok.

2014- ben lettem egyéni vállalkozó, azóta a saját utamat járom és élem az igazi hivatásom. Hosszabb ideig külföldön laktam Angliában, bejártam Ázsiát, Indonéziát és a Közel-Keletet. Digitális nomádként utazásaim közben is tudtam dolgozni, ez az életformámmá vált.

Sokat tanultam és önfejlesztettem. Szociológus és marketing végzettséggel, voltam már televíziós szerkesztő riporter, reklámhang, marketing menedzser és dolgoztam heti 48 órákat egy idős otthonban. Aztán jött a jóga, Indiában tanultam hosszú hónapokig, jóga és meditációs oktató lettem külföldön. Képzett coach és tréner vagyok, végül ez maradt az igazi szerelem. Ezen belül is a karrier az igazi hivatás területe.

Abban támogatom az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat a karrierjükben, üzleti életben és abból élhessenek, amit igazán szeretnek csinálni. Online és offline is dolgozom, angolul és magyarul. Külföldi és belföldi ügyfelekkel.

Nem volt ez így mindig, sokáig kerestem az utamat és volt, hogy kényszerből dolgoztam, megkerestem a pénzt amire szükségem volt, de nem szerettem a munkámat.

Tudom, hogy nehéz váltani, dönteni, elindulni az úton. Nehéz új munkahelyet keresni vagy épp vállalkozóvá válni, és vállalkozóként szintet lépni. Ezeken én magam is végig mentem. De van egy jó hírem, nem lehetetlen és ha nekem sikerült, neked is fog.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan csináltam és hogyan találhatod meg te is az utat az igazi hivatásodhoz, egy olyan munkához, amit örömmel végzel és meg is tudsz belőle élni, akkor tarts velem!

Neked miben segíthetek?

Nagy Klára life coach
NAGY KLÁRA

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

Mikor van szükség business coachingra?​

Én miben és hogyan támogatlak?

A business coaching eredményeként tudatosabbá válsz. Tisztában leszel az értékeiddel és erőforrásaiddal! Változni fog a gondolkodásmódod, magatartásod, döntési stílusod, valamint érzelmi terén is stabilabb leszel. Önazonosabb és ambiciózusabb üzleti célokat tűzöl majd ki és meg is valósítod őket. Ennek a folyamatnak az eredményeként, elégedettebbé válsz a munkáddal és az életeddel.

Mit tartalmaz az online egyéni konzultáció?

Segítek megtalálni a céljaid elérését akadályozó tényezőket. Együtt gondolkodunk! Megtaláljuk mik a legfontosabb célok, és felállítjuk a tervet ezek elérésére! Önbizalmad növelésére, erősségeid teljesebb kihasználására, karrier és üzleti álmaid megvalósítására.

Hogy zajlik egy business coaching folyamat és meddig tart?

A konzultáció 60 perces és online történik. Egy karrier vagy üzleti coaching folyamat sikerességéhez általában 3-6 alkalomra minimum szükség van, ez az első alkalom csak segít az elindulásban. Részedről elköteleződésre és kitartó munkára lesz szükség én pedig támogatlak a céljaid megvalósításában.

Mennyibe kerül?

A konzultáció ára 24.990 Ft, amit online Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni.
 
 
Business coaching

Konzultációs sikersztorik

Mi az a business coaching?

Business coaching során az alábbi területekre fókuszálunk: 

A business coaching, az üzleti coaching az ügyfél bizonyos üzleti teljesítményének vagy képességének javítását célozza meg.

Business coachként ösztönzöm a cégtulajdonosokat, és cégvezetőket, hogy sikeres vállalkozást vezethessenek, és sikeresek lehessenek a munkájukban.

Segítek, hogy minden potenciálodat felfedezhesd, és a későbbiekben használva erősségeid, kiállj magadért, és használva önbizalmadat, előre haladj az üzleti világban.

Segítek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében, hogy lelkileg is jól legyél, és helyt tudj állni az üzleti világban.

Támogatlak abban, hogy tudatosan haladj előre. Átvesszük mik, azok az egyszerű feladatok, amelyeket el kell végezni, vagy lehet egy olyan tulajdonság, mely a coaching alatt kerül felszínre, vagy akár lehet egy egyszerű önbizalomhiány-kiküszöbölés is, ami a sikerességhez mindenképpen egy fő kulcs.

Business coaching

Jelentkezz!

Hogyan foglalhatsz magadnak időpontot online konzultációra?

Az időpontfoglaló rendszerben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb időpontot, és Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni. Ha személyes konzultációt szeretnél, itt nem tudsz időpontot foglalni, csak emailben vagy telefonon ez a foglalás csak az online konzultációra vonatkozik!

Lemondási feltételek:

Az előre lefoglalt kedvezményes online konzultáció időpontja indokolt esetben lemondható. A megbeszélt időpont előtti napig (48 órán túl) az időpont módosítás díjtalan. 48órán belüli lemondás esetén az óra elszámolásra kerül, mivel az a számodra fenntartott idő! Természetesen rám ugyanez érvényes.

Csak online van lehetőség konzultációra, személyes konzultációt nem vállalok.


Kérdésed van?

Írj az info@nagyklara.hu címre vagy
hívj a +36-30-866-3243 számon
hétköznap 10 és 18 óra között!

allapotfelmeres-kiskep
Nagy Klára

Helyszín

HELYSZÍN

Budapest 13. kerület, előzetes egyeztetés szükséges.

Nem tudod merre indulj?

Igényelj 60 perces kedvezményes online konzultációt, ha még sosem jártál nálam!