Egyéni konzultáció

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok, segítek neked a sikeres karrierváltásban, hogy megtaláld az igazi hivatásod és abból tudj megélni, amit igazán szeretsz csinálni.

Rólam

Szia!

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok.

2014- ben lettem egyéni vállalkozó, azóta a saját utamat járom és élem az igazi hivatásom. Hosszabb ideig külföldön laktam Angliában, bejártam Ázsiát, Indonéziát és a Közel-Keletet. Digitális nomádként utazásaim közben is tudtam dolgozni, ez az életformámmá vált.

Sokat tanultam és önfejlesztettem. Szociológus és marketing végzettséggel, voltam már televíziós szerkesztő riporter, reklámhang, marketing menedzser és dolgoztam heti 48 órákat egy idős otthonban. Aztán jött a jóga, Indiában tanultam hosszú hónapokig, jóga és meditációs oktató lettem külföldön. Képzett coach és tréner vagyok, végül ez maradt az igazi szerelem. Ezen belül is a karrier az igazi hivatás területe.

Abban támogatom az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat a karrierjükben, üzleti életben és abból élhessenek, amit igazán szeretnek csinálni. Online és offline is dolgozom, angolul és magyarul. Külföldi és belföldi ügyfelekkel.

Nem volt ez így mindig, sokáig kerestem az utamat és volt, hogy kényszerből dolgoztam, megkerestem a pénzt amire szükségem volt, de nem szerettem a munkámat.

Tudom, hogy nehéz váltani, dönteni, elindulni az úton. Nehéz új munkahelyet keresni vagy épp vállalkozóvá válni, és vállalkozóként szintet lépni. Ezeken én magam is végig mentem. De van egy jó hírem, nem lehetetlen és ha nekem sikerült, neked is fog.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan csináltam és hogyan találhatod meg te is az utat az igazi hivatásodhoz, egy olyan munkához, amit örömmel végzel és meg is tudsz belőle élni, akkor tarts velem!

Neked miben segíthetek?

Nagy Klára life coach
NAGY KLÁRA

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

Konzultációs sikersztorik

Milyen tipusú coachinggal foglalkozom?

Karrier Coaching

Abban támogatlak, hogy tisztán lásd a jelenlegi helyzeted, az erősségeidet és valós célokat tudj megfogalmazni, elérni a karrieredben.

Business Coaching

Ösztönzöm a vállalkozókat, szabadúszókat, cégtulajdonosokat és cégvezetőket, hogy sikeresek lehessenek a munkájukban, felfedezhessék minden potenciáljukat, és előre haladhassanak az üzleti világban.
ThetaHealing blokkoldó konzultáció
ThetaHealing

Segítek neked feltérképezni és feloldani, azokat a negatív hitrendszereket, amelyek akadályoznak téged a megoldásban és a karriercéljaid megvalósításában.

Mi a karrier coaching? ​

A karrier coaching során az alábbi területekre fókuszálunk:

Ezeken a témákon belül Te döntöd el, hogy mire szeretnél fókuszálni, azaz Te választod ki a folyamat célját. A találkozások gyakoriságát és a haladást segítő eszközök kiválasztását Rád szabjuk.

Abban támogatlak, hogy a jelenlegi problémáidat meg tudd oldani, ennek eredményeképpen lelkiekben megerősödj, eredményeket érj el, önbizalmad legyen, és a jövőben is hatékonyan kezeld a felbukkanó problémákat.

A karrier coach/konzulens sokkal inkább egy katalizátor: abban segít, hogy megtaláld a válaszokat magadban. Olyan átgondolt, nemegyszer provokáló kérdéseket teszek fel, amellyel meg tudom nyitni az elakadásokat.
Sokszor nem látjuk a fától az erdőt, pedig ott van az orrunk előtt a megoldás.
Karrier coachként/konzulensként abban segítek, hogy meglásd mit kell tenned. Ezekkel a felismerésekkel nem csak a megoldás válik láthatóvá, hanem nő az éntudatod, jobban tudsz fókuszálni önmagadra, és újra kezedbe veheted a saját karriered alakulását.

Nagy Klára karrier coaching

Mi az a business coaching?

Business coaching során az alábbi területekre fókuszálunk: 

A business coaching, az üzleti coaching az ügyfél bizonyos üzleti teljesítményének vagy képességének javítását célozza meg.

Business coachként ösztönzöm a cégtulajdonosokat, és cégvezetőket, hogy sikeres vállalkozást vezethessenek, és sikeresek lehessenek a munkájukban.

Segítek, hogy minden potenciálodat felfedezhesd, és a későbbiekben használva erősségeid, kiállj magadért, és használva önbizalmadat, előre haladj az üzleti világban.

Segítek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében, hogy lelkileg is jól legyél, és helyt tudj állni az üzleti világban.

Támogatlak abban, hogy tudatosan haladj előre. Átvesszük mik, azok az egyszerű feladatok, amelyeket el kell végezni, vagy lehet egy olyan tulajdonság, mely a coaching alatt kerül felszínre, vagy akár lehet egy egyszerű önbizalomhiány-kiküszöbölés is, ami a sikerességhez mindenképpen egy fő kulcs.

Mi az a ThetaHeling blokkoldás?

A ThetaHealing blokkoldás során az alábbi területekre fókuszálunk:

Az elmének két fő része van: a tudatos és a tudatalatti elme. Ahhoz, hogy ez a két rész együtt tudjon működni a tudatos elmének tisztában kell lennie azzal, hogy a tudatalatti mit csinál.

Az életünk 90%-át a tudatalatti mozgatja, 10%-át pedig a tudatos elme. Amikor elakadás van, akkor ez a két rész nem működik együtt. Lehet, hogy a tudatos elméd azt mondja, hogy szeretnéd megtalálni és megélni az igazi hivatásodat, de a tudatalattid ezt visszautasítja, a korlátozó hitrendszereid miatt.

ThetaHealing konzulensként segítek neked feltérképezni, azokat a negatív hitrendszereket, amelyek akadályoznak téged a megoldásban és a karriercéljaid megvalósításában.
Feloldjuk a blokkokat és újraírjuk a tudatalatti programot, ami segít majd abban, hogy minden erőlködés nélkül, hatékonyan és gyorsan tudj fejlődni.

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor

Jelentkezz!

Karrier coaching

24 990
Ft
  • 60 perc
  • Online

Business coaching

24 990
Ft
  • 60 perc
  • Online

ThetaHealing

24 990
Ft
  • 60 perc
  • Online

Kérdésed van?

Írj az info@nagyklara.hu címre vagy
hívj a +36-30-866-3243 számon
hétköznap 10 és 18 óra között!

allapotfelmeres-kiskep
Nagy Klára

Helyszín

HELYSZÍN

Budapest 13. kerület, előzetes egyeztetés szükséges.

Nem tudod merre indulj?

Igényelj 60 perces kedvezményes online konzultációt, ha még sosem jártál nálam!