fbpx

HOGYAN TALÁLD MEG A MIÉRETED A HIVATÁSODBAN MINITANFOLYAM III.

Készítsd el a miért-nyilatkozatodat!

 

Miérted neked is van, biztos lehetsz benne, hogy létezik. Van, aki már megtalálta és van, aki még nem. Ha te még nem találtad meg az nem azt jelenti, hogy nincsen. Van, de lehet, hogy még nem ismerted fel, lehet, hogy még nem tudod, hogyan fogalmazd meg. Ha szeretnéd megtalálni, vagy tisztábban látni netán csak újra gondolni a miértedet a hivatásodban, akkor ez a minitanfolyam neked szól.

 

Az első részben azzal foglalkoztunk, hogy miért fontos, hogy megtaláld a miértedet a hivatásodban?

Az első rész itt érheted el: kattints a linkre!

A második részben azt megmutatom, hogy an találd meg a Te saját miértedet a hivatásodban.

A második részt itt érheted el: kattints a linkre!

 

Mi az a miért-nyilatkozat és miért fontos?

A miért-nyilatkozatod elárulja, hogy te milyen értékeket képviselsz a munkádban. Mi motivál igazán és mi fontos számodra. Ez nem a pénzről szól ez annál sokkal mélyebb dolog. Sajnos vannak olyanok, akik ezt még nem találták meg és mégis sikeresnek tűnnek vagy jól keresnek, de mégsem élik az igazi hivatásukat és nem teljes az életük. Ennek a fordítottja is létezik, lehet, hogy keveset keres, de imádja, amit csinál. Az a lényeg, hogy te megtaláld a saját miértedet és ki tudd bontakoztatni a hivatásodban, ha te a helyeden vagy, akkor ez anyagi bőségben is meg fog mutatkozni az életedben és meg lesz minden, amire szükséged van.


 

Hogyan készítsd el?

Az előző fejezetben kiválasztásra került két téma most ezekkel fogunk tovább dolgozni:

–  mit teszel hozzá mások életéhez

– ami mutatja ezt az elért hatást, amikor valaki életéhez valamilyen módon hozzátettél valamit.

Ezeket felhasználva fogod majd elkészíteni nagyon egyszerűen a saját nyilatkozatodat. Hallgass a megérzéseidre, nem kell mást tenned, mint a haladni a folyamattal és hinni benne, hogy működik.

Itt tudod letölteni az ajándék miért-nyilatkozat sablont és segítő információkat, amit bármikor elkészíthetsz magadnak: Miért-nyilatkozat

 

Hogyan tovább?

Gratulálok ahhoz, hogy végig mentél ezen a folyamaton, egy nagyon értékes kincset tartasz a kezedben, megtaláltad a saját miértedet a hivatásodban. Ez a sikerhez vezető úton az első lépés, olyan mintha lenne egy iránytű a kezedben, ami pontosan mutatja majd neked hova tovább. Ha mégis úgy érzed elakadnál vagy kérdéseid vannak akkor itt találsz segítséget: kattints a linkre!

 


 

Te hol tartasz most az igazi hivatásod felé vezető úton? Ha úgy érzed, hogy elakadtál, élj az egyszeri kedvezményes konzultációs lehetőséggel, amit online tudsz igénybe venni.

 

Bővebb infó és időpontfoglalás itt: kedvezményes online karrier és üzleti konzultáció 

 

Nagy Klára

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

www.nagyklara.hu

info@nagyklara.hu

+36-30-866-3243

Elérhető hétköznap 10-18 óra között

 

 

 

 

 

Megosztom
Elküldöm

Szerző:

Önismereti munkafüzet

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd megtalálni az igazán neked való hivatást?

Ebben támogatlak heti hírleveleimmel és ingyenesen letölthető anyagaimmal. Iratkozz fel most és az ajándék önismereti e-book is a tiéd lehet, ami segít abban, hogy megtaláld az igazi hivatásodat!

You have Successfully Subscribed!