fbpx

Inspiráló karriertörténetek- A saját sztorim

Útjára indul az Inspiráló Karriertörénetek interjúsorozat!

 
Ha úgy érzed hogy motivációra van szükséged a karrieredben, épp váltanál vagy elakadtál, fejlődni szeretnél, mert többre vágysz, akkor jó helyen jársz!

Ez a motiváló interjúsorozat azért jött létre, hogy segítsük egymást, inspirálódjunk, együtt fejlődjünk. Minden történet egyedi és megismételhetetlen, alkalmazottak és vállalkozók is megosztják a sikereiket és nehézségeiket.

 

Az én karriertörténetem

A saját sztorimmal szeretném megnyitni a sorozatot, elmesélni azt, hogyan lettem vállalkozó és találtam meg az igazi hivatásomat.

 

A történetem nagyon kalandos, szokták mondani mások, hogy Klári ez egy igazi Eat Pray Love (Ízek, Imák, Szerelmek c. film Julia Roberts-el, ha még nem láttad érdemes megnézni) sztori. Bevallom láttam a filmet és nagyon tetszett, akkor már Angliában éltem és egy idősotthonban dolgoztam heti 48-54 órát. Az első három hónapban éjszakai műszakos voltam, napfényt csak akkor láttam amikor reggel mentem haza aludni. Konkrétan nem volt életem. Az első angliai költözésem 2011-ben kalandos volt. Életem első repülőútjára indultam és teljesen egyedül költöztem. Nem voltam szimpatikus az otthonvezetőnek emiatt már az első héten ki akartak rúgni, de végül maradtam. Az otthonvezetőt fél év múlva kirúgták.

 

Miért utaztam Nepálba?

 

Angliából az út Nepálba vezetett tovább 2013-ban. Elegem lett az idősotthonból, meg abból, hogy nem találom a helyemet. Nagyon sokféle területen dolgoztam, szociális, marketing és média, de két évnél tovább sehol nem bírtam és tovább álltam. Igen én az a típus vagyok, aki nagyon könnyen vált és szeretem a kockázatot meg a kihívásokat.

Nepálban egy hónapot voltam kint egy ashramban, egy meditációs és jóga központban. A nehezen félretett pénzemből utaztam úgy, hogy a munkahelyemen sikerült intéznem magamnak egy hónap fizetésnélküli szabadságot. Igen egy hónapon keresztül reggeltől estig meditáltam. Azért mentem ki, hogy megtaláljam az igazi hivatásomhoz vezető utat. Tudom ez így nagyon misztikusan hangzik, de 2014-ben már vállalkozó lettem, megváltozott az életem és a ma is így élek, bejártam közben a világot és megtaláltam az igazi hivatásomat.

 

Hogyan találtam meg az igazi hivatásomat?

 

Az igazi hivatásomat nem találtam meg rögtön, amikor vállalkozó lettem, de mondjuk úgy, hogy ezzel indultam el az úton. Kimentem Indiába másfél hónapra és megcsináltam egy jóga és meditációs oktatói képzést. Azt tudni kell rólam, hogy én rendszeresen meditálok és jógázom, ez a szerelem azóta sem múlt el. Oktattam is két évig Angliában, amikor másodjára költöztem vissza, de úgy éreztem egy idő után, hogy tesz igazán boldoggá.

Mellette elkezdtem coachinggal foglalkozni, kezdetben mindenféle téma érdekelt. Később a karrier és üzleti vonal volt az, amin továbbmentem és képeztem magam, a mai napig folyamatosan tanulok. Így találtam meg az igazi hivatásomat, ami az, hogy segítsek másoknak is megtalálni azt, ami igazán az ő hivatásuk, karrierútjuk. Akár alkalmazottak, akár vállalkozók. Másik nagy szerelmem az online marketing, eredeti végzettségem is marketing menedzser és ezzel is sokat foglalkozok.

 

Egyszer az egyik ügyfelem, azt mondta Klári te olyan vagy mint a Nescafe 3 in 1 mert te értesz az önfejlesztéshez, az karrierhez-üzlethez és a marketinghez. Igen valahogy így van ez. Szerintem fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, folyamatosan dolgozzunk magunkon, tudatosak legyünk a karrierben, üzleti életben. És igenis fontos, hogy jól el tudjuk adni magunkat, ez a siker titka.

 

Te hol tartasz most az igazi hivatásod felé vezető úton? Ha úgy érzed, hogy elakadtál, élj az egyszeri kedvezményes konzultációs lehetőséggel, amit online tudsz igénybe venni.

Bővebb infó és időpontfoglalás itt: kedvezményes online karrier és üzleti konzultáció

 

Nagy Klára

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

www.nagyklara.hu

info@nagyklara.hu

+36-30-866-3243

Elérhető hétköznap 10-18 óra közöt

Megosztom
Elküldöm

Szerző:

Önismereti munkafüzet

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd megtalálni az igazán neked való hivatást?

Ebben támogatlak heti hírleveleimmel és ingyenesen letölthető anyagaimmal. Iratkozz fel most és az ajándék önismereti e-book is a tiéd lehet, ami segít abban, hogy megtaláld az igazi hivatásodat!

You have Successfully Subscribed!