fbpx

Inspiráló Karriertörténetek Heinlein Enikő

Ha úgy érzed motivációra van szükséged a karrieredben, épp váltanál vagy elakadtál, fejlődni szeretnél, mert többre vágysz, akkor jó helyen jársz!

Ez a motiváló interjúsorozat azért jött létre, hogy egymásnak segíthessünk, inspirálódjunk, együtt fejlődjünk. Minden történet egyedi és megismételhetetlen, alkalmazottak és vállalkozók is megosztják a sikereiket és nehézségeiket.

Ebben az interjúban Heinlen Enikőt ismerheted meg, aki hálózatépítéssel foglalkozik. Szeret értéket adni a munkájával és fontos számára, hogy szenvedéllyel, örömmel csinálja azt, amivel éppen foglalkozik. Az önismeret és a fejlődés elengedhetetlen számára a karrierjében és az életében is.

Jelenleg mivel foglalkozol, mi a munkád?

Hálózatépítéssel foglalkozom.

Hol tartasz most a karrieredben?

Új szakma, kihívás, fejlődés, önismeret, szenvedély, ezek vannak most előtérben.

Korábban váltottál e már karriert? Ha igen, milyen területen voltál és milyen területen folytattad tovább a váltás után? Miért döntöttél úgy, hogy váltani szeretnél?

Kereskedelemmel foglalkoztam egész életemben, különböző termékcsoportokkal, más-más formákban. Kiállításokon, alkalmi árusításokon, illetve bolti kereskedelemben.

Voltak hirtelen döntéseim, amiket nem bántam meg soha! Mindig, mindent szenvedéllyel tudtam csinálni!

A legmeghökkentőbb ötletem, hogy parókát árultam a Westend bevásárló központban a folyosó soron. Az utcán láttam egy nő hajában egy copfot, ami tökéletesen illeszkedett a saját hajához, nagyon tetszett az azonnali rendezett haj megoldása! Egyik pillanatról a másikra döntöttem, hogy megcsinálom! Egy hónapon belül Budapest egyik legfrekventáltabb bevásárló központjában árulhattam a divatparókákat és a póthajakat. Akkor még csak egészségügyi parókák voltak, arra szakosodott üzletekben.

A legnagyobb váltás mostanában történt az életemben.

Megismerkedtem egy Fiatalító programmal, amit mindössze csak kipróbálni szerettem volna. De annyira különleges és egyedi megoldásokat ad az emberi őssejtek újraaktivizálásával, hogy belevágtam az üzleti részébe is. Ezt nagyon élvezem, mert sok embernek tudok segíteni! Akár egészségileg, vagy szépészetileg, de még anyagilag is! Ez újra egy szenvedély tud lenni számomra!

Szerinted mire van szükség egy sikeres karrierváltáshoz? Vagy ha éppen benne vagy egy karrierváltó folyamatban, mi az, ami most motivál téged?

Fontos a belső öröm érzése! Szerencsére meg is tudom találni mindenben. Értékes kell, hogy legyen számomra, amivel foglalkozok, és másoknak is segítség legyen! Ha a belső hozzáállás pozitív, akkor bármilyen szakmában sikeres lehet az ember szerintem!

Milyen jövőbeli karriercéljaid vannak?

A hálózatépítéssel szeretnék másokat is hozzájuttatni, egy egyszerűbb, értékeket képviselő élethez.

Ha szeretnél többet megtudni Enikőről vagy felvenni vele a kapcsolatot akkor kattints ide.

Te hol tartasz most az igazi hivatásod felé vezető úton? Ha úgy érzed, hogy elakadtál, élj az egyszeri kedvezményes konzultációs lehetőséggel, amit online tudsz igénybe venni.

 

Bővebb infó és időpontfoglalás itt: kedvezményes online karrier és üzleti konzultáció 

 

Nagy Klára

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

www.nagyklara.hu

info@nagyklara.hu

+36-30-866-3243

Elérhető hétköznap 10-18 óra között

 

Megosztom
Elküldöm

Szerző:

Önismereti munkafüzet

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd megtalálni az igazán neked való hivatást?

Ebben támogatlak heti hírleveleimmel és ingyenesen letölthető anyagaimmal. Iratkozz fel most és az ajándék önismereti e-book is a tiéd lehet, ami segít abban, hogy megtaláld az igazi hivatásodat!

You have Successfully Subscribed!