Karrier coaching

Milyen problémára nyújthat megoldást a karrier coaching?

A karrier coaching a karrierrel, munkával kapcsolatos célok megvalósításának támogatása és az ezzel kapcsolatos problémákra nyújt megoldást.

Rólam

Szia!

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok.

2014- ben lettem egyéni vállalkozó, azóta a saját utamat járom és élem az igazi hivatásom. Hosszabb ideig külföldön laktam Angliában, bejártam Ázsiát, Indonéziát és a Közel-Keletet. Digitális nomádként utazásaim közben is tudtam dolgozni, ez az életformámmá vált.

Sokat tanultam és önfejlesztettem. Szociológus és marketing végzettséggel, voltam már televíziós szerkesztő riporter, reklámhang, marketing menedzser és dolgoztam heti 48 órákat egy idős otthonban. Aztán jött a jóga, Indiában tanultam hosszú hónapokig, jóga és meditációs oktató lettem külföldön. Képzett coach és tréner vagyok, végül ez maradt az igazi szerelem. Ezen belül is a karrier az igazi hivatás területe.

Abban támogatom az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat a karrierjükben, üzleti életben és abból élhessenek, amit igazán szeretnek csinálni. Online és offline is dolgozom, angolul és magyarul. Külföldi és belföldi ügyfelekkel.

Nem volt ez így mindig, sokáig kerestem az utamat és volt, hogy kényszerből dolgoztam, megkerestem a pénzt amire szükségem volt, de nem szerettem a munkámat.

Tudom, hogy nehéz váltani, dönteni, elindulni az úton. Nehéz új munkahelyet keresni vagy épp vállalkozóvá válni, és vállalkozóként szintet lépni. Ezeken én magam is végig mentem. De van egy jó hírem, nem lehetetlen és ha nekem sikerült, neked is fog.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan csináltam és hogyan találhatod meg te is az utat az igazi hivatásodhoz, egy olyan munkához, amit örömmel végzel és meg is tudsz belőle élni, akkor tarts velem!

Neked miben segíthetek?

Nagy Klára life coach
NAGY KLÁRA

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

Mikor van szükség karrier coachingra?

Én miben és hogyan támogatlak?

A karrier coaching eredményeként tudatosabbá válsz. Tisztában leszel az értékeiddel és erőforrásaiddal! Változni fog a gondolkodásmódod, magatartásod, döntési stílusod, valamint érzelmi terén is stabilabb leszel. Önazonosabb és ambiciózusabb karrier célokat tűzöl majd ki, meg is valósítod őket. Ennek a folyamatnak az eredményeként, elégedettebbé válsz a munkáddal és az életeddel.

Mit tartalmaz az online egyéni konzultáció?

Segítek megtalálni a céljaid elérését akadályozó tényezőket. Együtt gondolkodunk! Megtaláljuk mik a legfontosabb célokat, és felállítjuk a tervet ezek elérésére! Önbizalmad növelésére, erősségeid teljesebb kihasználására, karrier és üzleti álmaid megvalósítására.

Hogy zajlik egy karrier coaching folyamat és meddig tart?

A konzultáció 60 perces és online történik. Egy karrier vagy üzleti coaching folyamat sikerességéhez általában 3-6 alkalomra minimum szükség van, ez az első alkalom csak segít az elindulásban. Részedről elköteleződésre és kitartó munkára lesz szükség én pedig támogatlak a céljaid megvalósításában.

Mennyibe kerül?

A konzultáció ára 24.990 Ft, amit online Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni.
Karrier coach

Konzultációs sikersztorik

Mi a karrier coaching? ​

A karrier coaching során az alábbi területekre fókuszálunk:

Ezeken a témákon belül Te döntöd el, hogy mire szeretnél fókuszálni, azaz Te választod ki a folyamat célját. A találkozások gyakoriságát és a haladást segítő eszközök kiválasztását Rád szabjuk.

Abban támogatlak, hogy a jelenlegi problémáidat meg tudd oldani, ennek eredményeképpen lelkiekben megerősödj, eredményeket érj el, önbizalmad legyen, és a jövőben is hatékonyan kezeld a felbukkanó problémákat.

A karrier coach/konzulens sokkal inkább egy katalizátor: abban segít, hogy megtaláld a válaszokat magadban. Olyan átgondolt, nemegyszer provokáló kérdéseket teszek fel, amellyel meg tudom nyitni az elakadásokat.
Sokszor nem látjuk a fától az erdőt, pedig ott van az orrunk előtt a megoldás.
Karrier coachként/konzulensként abban segítek, hogy meglásd mit kell tenned. Ezekkel a felismerésekkel nem csak a megoldás válik láthatóvá, hanem nő az éntudatod, jobban tudsz fókuszálni önmagadra, és újra kezedbe veheted a saját karriered alakulását.

karrier coach

Jelentkezz!

Hogyan foglalhatsz magadnak időpontot?

A lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni konzultációra, töltsd ki és emailben felveszem veled a kapcsolatot.

Csak online konzultációra van lehetőség, személyes konzultációt nem vállalok. 

  Egyéni konzultáció típusa

  Kérdésed van?

  Írj az info@nagyklara.hu címre vagy
  hívj a +36-30-866-3243 számon
  hétköznap 10 és 18 óra között!

  allapotfelmeres-kiskep
  Nagy Klára

  Helyszín

  HELYSZÍN

  Budapest 13. kerület, előzetes egyeztetés szükséges.

  Nem tudod merre indulj?

  Igényelj 60 perces kedvezményes online konzultációt, ha még sosem jártál nálam!