Kedvezményes online konzultáció

Nem tudod, hogyan indulj el? Bizonytalan vagy, hogy a sokféle coaching, tréning és online programom közül neked melyik segítene a leginkább?

Kedvezményes első alkalom! Online az otthonod kényelméből! Segítek neked az elindulásban!

Ismerjük meg egymást! Ha először jársz nálam, akkor igénybe veheted ezt a konzultációs lehetőséget. Csak egyszeri alkalom!

A konzultáció ára 6990 Ft!

Jelentkezz a 60 perces kedvezményes online konzultációra most!

3 dologról fog szólni ez a 60 perc

1. Megismerhetlek téged

Megérthetem az eddig bejárt karrier-üzleti életutadat és azt, hogy mik a problémáid, min szeretnél dolgozni, hová szeretnél eljutni.

2. Te is megismerhetsz engem

Felteheted a kérdéseidet és megbizonyosodhatsz róla, hogy tényleg Én leszek-e a legértékesebb segítség az utadon. Szívből remélem, hogy igen!

3. Egy óra teljes figyelem!

Segítek megtalálni a céljaid elérését akadályozó tényezőket. Együtt gondolkodunk! Megtaláljuk mik a legfontosabb célok, és felállítjuk a tervet ezek elérésére! Önbizalmad növelésére, erősségeid teljesebb kihasználására, karrier és üzleti álmaid megvalósítására.

Ne jelentkezz, ha:

1. Gyors, instant megoldást szeretnél olcsón

Ez az első alkalom, nem varázspálca, ami egycsapásra megoldja az életed. Én sem végzek fél munkát ezért nem is ígérem ezt neked.

2. Ha nem tudsz elköteleződni és kitartóan dolgozni magadon

Egy karrier vagy üzleti coaching folyamat sikerességéhez általában 3-6 alkalomra minimum szükség van, ez az első alkalom csak segít az elindulásban. Bármilyen online képzés elvégzéséhez és sikerességéhez is elköteleződésre és kitartó munkára lesz szükséged.

3. Ha úgy érzed az online konzultáció nem neked való

Ez a kedvezményes első alkalom, csak online formában elérhető.

Jelentkezz !

A 60 perces kedvezményes konzultáció online történik. Az időpontfoglaló rendszerben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb időpontot, és Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni.
Nagy Klára
Karrier tanácsadó és üzleti mentor