Meditációs minitanfolyam

Kezdés

A megvásárlás után kezdheted is a tanfolyamot, akár már ma. A saját ütemedben haladhatsz vele és örökös hozzáférést kapsz a tananyagokhoz

Részvételi díj

3.990 Ft Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni

Helyszín

Online, otthonról vagy bárhol, ahol éppen vagy, kényelmesen a saját időbeosztásodban

Bónusz

A tanfolyam megvásárlásától számított két hónapon belül, bármikor kérhetsz tőlem segítséget emailben, ha elakadnál

Neked szól ez a tanfolyam, ha:

Miben segít neked ez a tanfolyam?

Tanfolyam sikersztorik

A tanfolyam tematikája

Elmélet

Egy 14 perces videót tartalmaz amiből megtudhatod, milyen előkészületek szükségesek a meditációhoz, mi a különbség a meditáció és a relaxáció között, milyen a helyes testtartás és légzés, hogy mire figyelj oda és hogyan érj el bármit meditációval

Gyakorlat

Egy 14 perces videót tartalmaz, amiben egy vezetett transzformációs, lazító meditációt találsz

Bónusz

Emailben bármikor kérdezhetsz, ha elakadnál


Indítsd el a változást belülről, hogy megtapasztald a csodát az életedben!

Én Nepálban és Indiában tanultam, jógát és meditációt, oktatóként végeztem, szívből adom át neked a tudásomat, ami az én életemet is megváltoztatta.

Ki tartja?

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok.

2014- ben lettem egyéni vállalkozó, azóta a saját utamat járom és élem az igazi hivatásom. Hosszabb ideig külföldön laktam Angliában, bejártam Ázsiát, Indonéziát és a Közel-Keletet. Digitális nomádként utazásaim közben is tudtam dolgozni, ez az életformámmá vált.

2013-ban voltam Nepálban egy ashramban, meditációs és jóga központban. Egy hónapon keresztül reggeltől estig meditáltam. Azért mentem ki, hogy megtaláljam az igazi hivatásomhoz vezető utat. 2014-ben már vállalkozó lettem, megváltozott az életem és a ma is így élek, bejártam közben a világot és megtaláltam az igazi hivatásomat. Indiába másfél hónapig éltem, elvégeztem egy jóga és meditációs oktatói képzést. Rendszeresen meditálok, jógázok és oktatóként is dolgoztam több évig Angliában.

Mellette elkezdtem coachinggal foglalkozni, kezdetben mindenféle téma érdekelt. Később a karrier és üzleti vonal volt az, amin továbbmentem és képeztem magam, a mai napig folyamatosan tanulok. Így találtam meg az igazi hivatásomat, ami az, hogy segítsek másoknak is megtalálni azt, ami igazán az ő hivatásuk, karrierútjuk. Akár alkalmazottak, akár vállalkozók.

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor
NAGY KLÁRA

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

Jelentkezés

Kérdésed van?

Írj az info@nagyklara.hu címre vagy
hívj a +36-30-866-3243 számon
hétköznap 10 és 18 óra között!

allapotfelmeres-kiskep
Nagy Klára