fbpx

Mi van velem mostanában? Rövid helyzetjelentés.

Időnként szeretek bemutatkozni, azoknak, akik újak vagy még nem ismernek annyira. Azoknak is, akik ismernek, hogy közvetlenebb legyen a kapcsolatunk, ne csak egy szakmai posztokat gyártó valaki legyek, aki nem mutatja meg magát. Fontos ez is meg az is, de szerintem, ha valaki a saját szolgáltatásának az arca és mozgatórugója, akkor elengedhetetlen, hogy magából is megmutasson valamennyit.

 

Szintlépés és új célok

Egy nagy szintlépésen vagyok túl, az elmúlt hétvégén, fontos mérföldkőhöz értem az életemben és a vállalkozásomban is. Egy három napos életmegváltoztató tanfolyamon vettem részt, nagyon szuper volt.  Nem volt egyszerű, nekem is megvannak a saját kihívásaim, gyengeségeim, blokkjaim, amin dolgoznom kell. De megugrottam és most teljesen feltöltődve, új tervekkel célokkal vágok neki az elkövetkező hónapoknak. Biztosan nem fogok unatkozni!

Ami nekem nagyon bevált az a coaching és theta healing technikák, ezeket használom ahhoz, hogy tudjak fejlődni. Decemberben már hivatalosan is Theta healing konzulens leszek, sok gyakorlás, tanulás és önmunka után végre én is hivatalosan használhatom ezt a csodálatos eszközt a coaching mellett. Hamarosan felkerül a honlapomra ez a konzultációs lehetőség, amivel nagyon könnyen és egyszerűen lehet az igazi hivatás felé vezető úton, szinte rakétasebeséggel, ha igent mondasz a változásra.

Jövő év elején jön a nagyon hatékony Igazi hivatás rendszer egy 3+1 lépcsős folyamat, amit azért dolgoztam ki, hogy bárki bárhol tart ezen az úton eljuthasson oda, ahol megélheti az igazi hivatását és egy teljesebb jobb minőségű életet is. Épp a technikai munkálatok és tesztelések zajlanak, de hamarosan jövök majd a részletekkel.

Több új online tanfolyam is jön 2022-ben, ezeken még dolgozom, de már összeállt egy szuper programsorozat, ami nagyon ütős lesz.

 

Tanulás és folyamatos fejlődés

Szeptemberben újra iskolapadba ültem, egyetemre járok a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli karán tanulok, hivatalosan is diplomás Business coach leszek. Az első félévnek lassan a vége, jön a vizsgaidőszak, úgyhogy a szabadidőm nagy részét dolgozatírással töltöm és órákra járok.

Nem titkolt célom, hogy én is tervezek egy coach képzést elindítani, de ezen még dolgozom és szeretnék maximálisan felkészülni rá, szakmailag és emberileg is. Egyre többen keresnek meg coachok, akiknek mentorálásra van szükségük. Ezt az utat én is végig jártam, ismerem az üzleti, szakmai és emberi oldalát is. Úgy érzem sokkal hatékonyabban tudnék segíteni több embernek egyszerre, ha ezt egy csoportos képzés keretein belül tenném.

 

A nagy szenvedélyem és egy másik oldalam

 

Imádok írni, sokáig dolgoztam újságíróként is régebben. Mindig éreztem, ha itt az ideje, akkor könyvet fogok írni. Egy könyvet megírni és kiadni, hosszabb folyamat. Főleg, hogy nem csak ezzel foglalkozom. Két könyv megírását is tervezem, ezeket a napokban elkezdtem előkészíteni, szeretnék haladni a flowval, ahogy jön az ihlet írni és egyelőre csak élvezni a folyamatot. Lesznek meglepetések, egy teljesen új oldalamról is szeretnék majd bemutatkozni, de ha itt az ideje, akkor ez meg is fog történni.

Mindeközben dolgozom is, nagyon összetett a munkám angol és magyar nyelven is végzem a feladataimat a coaching területen. Én vagyok a saját marketingesem és a posztjaimat is én gyártom, úgyhogy nem unatkozom.

És persze pihenni is jó dolog, meg van olyan is, hogy magánélet, énidő, töltekezés. Ezt így mind együtt élem és ha néha nehéz is, de próbálom megtalálni és megtartani az egyensúlyt, hogy minél magasabb szinten tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

 

 

Ha úgy érzed elakadtál: kattints ide!

Nagy Klára

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

www.nagyklara.hu

info@nagyklara.hu

+36-30-866-3243

Elérhető hétköznap 10-18 óra között

Megosztom
Elküldöm

Szerző:

Önismereti munkafüzet

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd megtalálni az igazán neked való hivatást?

Ebben támogatlak heti hírleveleimmel és ingyenesen letölthető anyagaimmal. Iratkozz fel most és az ajándék önismereti e-book is a tiéd lehet, ami segít abban, hogy megtaláld az igazi hivatásodat!

You have Successfully Subscribed!