Online programok

Online képzések, önismereti és üzleti anyagok,
amiket bárhol és bármikor elvégezhetsz.

Mini tanfolyamok

Hogyan legyél energikus és teremtsd meg a harmóniát egy nehéz időszak után? Építsd újra önmagad.

Egy nehéz időszakon vagy túl? Válás, szakítás, gyermekvállalás, munkahelyváltás, új vállalkozás beindítása, költözés, ami leterhelt és felemésztette minden energiádat. Eljutottál arra a pontra, hogy így már nem bírod tovább, szükséged van valamire, amiből erőt meríthetsz? Teremts harmóniát, légy újra motivált, energikus és kreatív, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Hogyan légy sikeres? Hatékony és egyszerű célkitűzés, megvalósítás.

A siker nem véletlen, nem történik meg csak úgy. Egy tudatosan megtervezett folyamat, ami lépésekből áll. Megtanulhatod, hogyan tűzz ki célt úgy, hogy el is érd! Hogyan használd jól az időt és a rendelkezésre álló eszközöket, hogyan haladj a folyamattal és vedd észre, mikor kell változtatnod, lépned, hogy végül megkapd, amit szeretnél.

Láss tisztán, emberismeret felsőfokon! Extraszensz képességek fejlesztése és használata, hogy jobban boldogulj.

Szeretnéd tudni, ki és mikor hazudik neked? Ki az, aki csak manipulálni akar téged? Szeretnéd, tisztán látni kivel állsz szemben? Tudni azt, hogy milyen ember a párod, az üzlettársad, vagy bárki akivel, együttműködsz? Felismerni azt, hogy mikor jó egy együttműködés és mikor nem, hogy időben ki tudj szállni a folyamatokból, amik akár anyagi bukáshoz is vezethetnek, vagy súlyos lelki traumákhoz.  A mindenkiben már születésétől fogva meglévő extraszensz képességek fejlesztése gyakorlati program ebben segít neked.

Tanfolyamok

Újrakezdés 30 napos személyre szabott program. Változtass azon, ami már nem működik.

Úgy érzed, készen állsz új életet kezdeni?  De nem tudod, hogy indulj el?  Talán még azzal sem vagy igazán tisztában, mi az, amin szeretnél változtatni? Ez az online konzultációval egybekötött 21 napos program segít ebben. Kapsz egy állapotfelmérést a jelen helyzetről, megfogalmazzuk a „legsürgősebb” megoldandó problémát/problémákat, és összeállítunk egy akciótervet. Végig támogatlak, és ott leszek melletted. Emellé egy változást elősegítő hatékony, gyakorlati programot is kapsz, amit a saját időbeosztásod szerint, otthonról végezhetsz.

Élj abból, amit szeretsz csinálni! Az igazi életcélod megtalálása és megvalósítása.

Unod már, hogy csak a pénzért dolgozol, de egyáltalán nem élvezed azt, amit csinálsz? Szeretnéd megtalálni az igazi hivatásod? Vagy már esetleg tudod mi az, de nem tudod pénzre váltani, úgy hogy meg is tudj belőle élni? Ez a 30 napos program segít elindulni ezen az úton, a tanfolyam végére pedig egy saját személyre szabott akciótervvel a kezedben, pontosan fogod tudni, hogy mit kell tenned. A tanfolyam elvégzése után 4 hónapon belül egy ingyenes egy órás konzultációt is igénybe vehetsz, ha esetleg további kérdésed van, vagy elakadnál a megvalósítási folyamatban.

Intenzív programok

Találd meg önmagad és éld azt az életet, ami igazán a tiéd! 90 napos intenzív program.

Ez a program azoknak szól, akik igazán elkötelezettek, nem elégednek meg azzal, ami van, és folyamatosan fejlődni szeretnének. Akik ki akarják használni a bennük lévő teljes potenciált, hogy egy olyan életet élhessenek, ami igazán az övék, és nem hajlandók beérni kevesebbel. A program során minden fontosabb életterületet megvizsgálunk, kapsz személyre szabott segítséget az elinduláshoz és egyéni konzultációval is segítem a haladásodat. Neked kell megdolgoznod a sikerért, de nem leszel egyedül, támogatlak a folyamatban.

Kapcsolat

Itt sok érdekeset találsz az utazásaimról,
fejlődésről és jógáról:

NAGY KLÁRA

info@nagyklara.hu

+36-30-866-3243

Elérhető hétköznap 10-18 óra között

Önismereti munkafüzet

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd megtalálni az igazán neked való hivatást?

Ebben támogatlak heti hírleveleimmel és ingyenesen letölthető anyagaimmal. Iratkozz fel most és az ajándék önismereti e-book is a tiéd lehet, ami segít abban, hogy megtaláld az igazi hivatásodat!

* kötelező mezők
 
 
 
 

You have Successfully Subscribed!