ThetaHealing blokkoldó konzultáció

Az elmének két fő része van: a tudatos és a tudatalatti elme. Az életünk 90%-át a tudatalatti mozgatja, 10%-át pedig a tudatos elme. A thetahealing segít feltérképezni és feloldani azokat tudatalatti blokkokat, amik gátolnak abban, hogy igazán abból élj, amit szeretsz. Ez egy gyors és hatékony módszer ami segít, hogy sikeres legyél a karrieredben vagy a vállalkozásodban.

Rólam

Szia!

Nagy Klára karrier tanácsadó és üzleti mentor vagyok.

2014- ben lettem egyéni vállalkozó, azóta a saját utamat járom és élem az igazi hivatásom. Hosszabb ideig külföldön laktam Angliában, bejártam Ázsiát, Indonéziát és a Közel-Keletet. Digitális nomádként utazásaim közben is tudtam dolgozni, ez az életformámmá vált.

Sokat tanultam és önfejlesztettem. Szociológus és marketing végzettséggel, voltam már televíziós szerkesztő riporter, reklámhang, marketing menedzser és dolgoztam heti 48 órákat egy idős otthonban. Aztán jött a jóga, Indiában tanultam hosszú hónapokig, jóga és meditációs oktató lettem külföldön. Képzett coach és tréner vagyok, végül ez maradt az igazi szerelem. Ezen belül is a karrier az igazi hivatás területe.

Abban támogatom az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat a karrierjükben, üzleti életben és abból élhessenek, amit igazán szeretnek csinálni. Online és offline is dolgozom, angolul és magyarul. Külföldi és belföldi ügyfelekkel.

Nem volt ez így mindig, sokáig kerestem az utamat és volt, hogy kényszerből dolgoztam, megkerestem a pénzt amire szükségem volt, de nem szerettem a munkámat.

Tudom, hogy nehéz váltani, dönteni, elindulni az úton. Nehéz új munkahelyet keresni vagy épp vállalkozóvá válni, és vállalkozóként szintet lépni. Ezeken én magam is végig mentem. De van egy jó hírem, nem lehetetlen és ha nekem sikerült, neked is fog.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan csináltam és hogyan találhatod meg te is az utat az igazi hivatásodhoz, egy olyan munkához, amit örömmel végzel és meg is tudsz belőle élni, akkor tarts velem!

Neked miben segíthetek?

Nagy Klára life coach
NAGY KLÁRA

Karrier tanácsadó és üzleti mentor

Mikor van szükség ThetaHealing blokkoldásra?

Én miben és hogyan támogatlak?

Egy vezetett theta meditációban történik a konzultáció, melyben a tudatalatti blokkjaidat és korlátozó hitrendszereidet vizsgáljuk meg. Kérdésekkel vezetlek, hogy megtaláld a saját válaszaidat és a megoldást. Megkeressük és megszüntetjük a gyökérokot, ami gátol abban, hogy az aktuális problémád megoldódjon. Ez egy nagyon hatékony és intenzív módszer, akár már egy alkalom hatalmas változást és látható eredményeket hozhat.

Mit tartalmaz az online egyéni konzultáció?

Új látásmódot kapsz, olyan nézőpontból tekinthetsz rá az elakadásodra, problémádra vagy célodra, ami teljesen megváltoztatja majd azt, ahogyan gondolkodsz és cselekszel. Nagy áttörést tudsz elérni, egészen rövid idő alatt, megspórolva ezzel időt, energiát és pénzt.

Hogy zajlik egy TetaHealing blokkoldó folyamat és meddig tart?

A konzultáció 60 perces és online történik. Egy thetahealing blokkoldó folyamat sikerességéhez általában 2-3 alkalomra minimum szükség van, az első alkalom csak segít az elindulásban és irányba tesz. Részedről elköteleződésre és kitartó munkára lesz szükség én pedig támogatlak a céljaid megvalósításában.

Mennyibe kerül?

A konzultáció ára 24.990 Ft, amit online Paypal-al vagy bankkártyával egyszerűen, könnyen és biztonságosan tudsz fizetni.
ThetaHealing blokkoldó konzultáció

Konzultációs sikersztorik

Mi az a ThetaHeling blokkoldás?

A blokkoldás során az alábbi területekre fókuszálunk:

Az elmének két fő része van: a tudatos és a tudatalatti elme. Ahhoz, hogy ez a két rész együtt tudjon működni a tudatos elmének tisztában kell lennie azzal, hogy a tudatalatti mit csinál.

Az életünk 90%-át a tudatalatti mozgatja, 10%-át pedig a tudatos elme. Amikor elakadás van, akkor ez a két rész nem működik együtt. 

Lehet, hogy a tudatos elméd azt mondja, hogy szeretnéd megtalálni és megélni az igazi hivatásodat, de a tudatalattid ezt visszautasítja, a korlátozó hitrendszereid miatt.

ThetaHealing konzulensként segítek neked feltérképezni, azokat a negatív hitrendszereket, amelyek akadályoznak téged a megoldásban és a karriercéljaid megvalósításában.

Feloldjuk a blokkokat és újraírjuk a tudatalatti programot, ami segít majd abban, hogy minden erőlködés nélkül, hatékonyan és gyorsan tudj fejlődni.

ThetaHealing blokkoldó konzultáció

Jelentkezz!

Hogyan foglalhatsz magadnak időpontot?

A lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni konzultációra, töltsd ki és emailben felveszem veled a kapcsolatot.

Csak online konzultációra van lehetőség, személyes konzultációt nem vállalok. 

  Egyéni konzultáció típusa

  Kérdésed van?

  Írj az info@nagyklara.hu címre vagy
  hívj a +36-30-866-3243 számon
  hétköznap 10 és 18 óra között!

  allapotfelmeres-kiskep
  Nagy Klára

  Helyszín

  HELYSZÍN

  Budapest 13. kerület, előzetes egyeztetés szükséges.

  Nem tudod merre indulj?

  Igényelj 60 perces kedvezményes online konzultációt, ha még sosem jártál nálam!